KARRIÄR

ATT JOBBA HOS OSS

Maddison Konsult AB är ett konsultföretag inom byggbranschen. Vi är både arkitekter och konstruktörer vilket är en ypperlig kombination för kunden då vi kan tillhandahålla bygglovshandlingar, bygghandlingar, konstruktionsberäkningar och konstruktionsritningar under ett och samma tak. Detta gör att jobbet aldrig blir tråkigt eller slentrianmässigt här på Maddison. För oss är det viktigt att alltid ligga i framkant, därför räds vi inte att anta spännande och innovativa uppdrag.

 

Våra fina kontor hittar du i centrala Halmstad och Göteborg med bra parkeringsmöjligheter och nära till kollektivtrafik. På Maddison söker vi alltid nya medarbetare till vårt kontor. Är du en driven person som gillar utmaningar och nya kontakter är du välkommen att höra av dig till oss.

 

 

 

 

LEDIGA TJÄNSTER

 

Arkitekt:

Vi söker en arkitekt med vana av projektering. Du kommer att få arbeta med Autocad och Revit. Vi söker i första hand dig med flerårig vana av husbyggnadsprojektering.

Placering i Halmstad. Du kommer att få arbeta med om-, till-, och nybyggnadsprojekt inom husbyggnation. Våra kunder är byggföretag, fastighetsförvaltare, kommuner och staten. Vi erbjuder mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Hos oss får du ett fritt och omväxlande arbete med korta beslutsvägar. Körkort är nödvändigt. Detta då arbetet innebär resor till kunder och arbetsplatser.

 

Tillträde enligt överenskommelse. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Frågor om tjänsterna besvaras av Michael Maddison:

Tele: 035-191051

Mail: michael@maddison.se

 

 

Konstruktör:

Den vi söker skall ha flerårig erfarenhet som handläggare. Du kommer att arbeta med de senaste programmen inom beräkning och ritande. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt. Placering i Halmstad eller Göteborg. Du kommer att få arbeta med om-, till-, och nybyggnadsprojekt inom husbyggnation. Våra kunder är byggföretag, fastighetsförvaltare, kommuner och staten. Vi erbjuder mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Hos oss får du ett fritt och omväxlande arbete med korta beslutsvägar. Körkort är nödvändigt. Detta då arbetet innebär resor till kunder och arbetsplatser.

 

Tillträde enligt överenskommelse. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Frågor om tjänsterna besvaras av Michael Maddison:

Tele: 035-191051

Mail: michael@maddison.se