KARRIÄR

ATT JOBBA HOS OSS

Maddison Konsult AB är ett konsultföretag inom byggbranschen. Vi är både arkitekter och konstruktörer vilket är en ypperlig kombination för kunden då vi kan tillhandahålla bygglovshandlingar, bygghandlingar, konstruktionsberäkningar och konstruktionsritningar under ett och samma tak. Detta gör att jobbet aldrig blir tråkigt eller slentrianmässigt här på Maddison. För oss är det viktigt att alltid ligga i framkant, därför räds vi inte att anta spännande och innovativa uppdrag.

 

Våra fina kontor hittar du i centrala Halmstad och Göteborg med bra parkeringsmöjligheter och nära till kollektivtrafik. På Maddison söker vi alltid nya medarbetare till vårt kontor. Är du en driven person som gillar utmaningar och nya kontakter är du välkommen att höra av dig till oss.

 

 

 

 

LEDIGA TJÄNSTER

 

Just nu söker vi ingen för en specifik tjänst. Men vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare. För rätt person har vi alltid plats. Känner du att det kan stämma in på dig så skicka gärna ett mail till Hanna . dahlberg@maddison.se