NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Hanna Dahlberg

VD

035-19 10 69

Louise Helleklev Bengtsson

Arkitekturansvarig

035-19 10 56

Erik Tegvald

Konstruktionsansvarig

035-19 10 53

Virginia Pettersson

Administrationsansvarig

035-19 10 55

Michael Maddison

Senior advisor

035-19 10 51

M. Maddison Konsult AB

Besöksadress Halmstad: Syskonhamnsgatan 3, 302 45 Halmstad

Postadress: Syskonhamnsgatan 3, 302 45 Halmstad

 

Besöksadress Göteborg: Kungsportsavenyn 21, 411 36 Göteborg

 

OM OSS

Maddison Konsult AB är ett konsultföretag inom byggbranschen. Vi är både arkitekter och konstruktörer vilket är en ypperlig kombination för kunden då vi kan tillhandahålla bygglovshandlingar, bygghandlingar, konstruktionsberäkningar och konstruktionsritningar under ett och samma tak.

 

Vår eftersträvan är att alltid ge kunden den produkt som efterfrågas. Vi arbetar nära våra kunder och är lyhörda för deras synpunkter och önskemål. Vi utför allt ifrån en liten tillbyggnad till stora och komplicerade projekt. Bland våra projekt finns villor, flerbostadshus, industrier, kontor samt offentliga byggnader. Vi har behörighet som kontrollansvarig enligt nya PBL och har riksbehörighet komplicerad art. Vi är dessutom certifierade som BasP, TIL och KA. Vi utför även entreprenadbesiktningar.

 

Vårt huvudkontor ligger i centrala Halmstad i nyrenoverade lokaler som vi givetvis har utformat själva. Vi har även ett kontor i centrala Göteborg.

Förutom idogt arbete på kontoret anordnar vi emellanåt intressanta studiebesök samt på studieresor. Genom året har vi bl.a. besökt London, Prag, Barcelona, Berlin och Rom. Vi brukar även ha teambuilding och kickoffer med varierande aktiviteter.

HALMSTAD

GÖTEBORG

Hanna Dahlberg

VD

Louise Helleklev Bengtsson

Arkitekturansvarig

Erik Tegvald

Konstruktionsansvarig

Virginia Pettersson

Administrationsansvarig

Michael Maddison

Senior advisor